Sairaanhoitajan sijaisuus, Porvoon terveyskeskus

Kokoaikainen

Porvoo

Haku päättyy 19.9.2024

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja, löytyykö sinulta valmiudet laadukkaan hoivan toteuttamiseen ja kaipaat uusia työkuvioita loppuvuodelle? Meillä on sinulle soveltuva sijaisuus tarjolla. Lue lisätiedot alta ja jätä muutamassa minuutissa täytettävä pikahakemus!  

Haemme nyt lääkeluvallista sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa terveyskeskukseen Porvooseen! Työt alkavat 7.10.2024 ja kestävät vuoden loppuun saakka, 31.12.2024 saakka. Työ on kokoaikainen päivätyö, klo 7.45-16.15. 

Saat työhön perehdytyksen ennen varsinaisen työn alkua.

Palkkaus sijaisuudessa on 19-22,00€/h riippuen kokemuksestasi, johon tulee lisäksi 9 % lomakorvaus.

Työkohteen tiedot ja työn kuvaus: 

Työkohde on Porvoon terveyskeskus. Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, hoidontarpeen arviointiin ja vaikuttavuuden seurantaan moniammatillisessa tiimissä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös puhelintyöskentely. Osastoilla hoitajalla on vastuu lääkehoidon toteutuksesta ja seurannasta. Työhön kuuluu myös hoidon vaikuttavuuden seuranta ja kehitystyöhön osallistuminen, kiirevastaanotolla työskentely, laadun varmentaminen ja seuranta. 

Hakijalta edellytämme: 

Rooliin soveltuu Valviran nimikesuojattu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP, PKV, ROK ja IV). Sairaanhoitajalta tulee löytyä myös sote-ammattikortti, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä rikosrekisteriote on toimitettava pyynnöstä. Kohteessa asustaa myös ruotsinkielisiä asukkaita, joten alkeet hyvä osata sekä eduksi katsotaan myös LifeCare järjestelmän osaaminen. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille sairaanhoitajille 19-22€/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättö on nopeaa ja vaivatonta. Haastattelut pidetään nopeallakin aikataululla etänä. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 118738189

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus