Sairaanhoitajan 1kk sijaisuus kotihoidossa, Porvoo

Kokoaikainen

Porvoo

Haku päättyy 22.10.2024

Haemme nyt lääkeluvallista sairaanhoitajaa sijaisuuteen Porvoon alueen kotihoitoon ajalle 4.11.-30.11.2024.

Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on aamuvuoroa arkisin klo 7-15. Palkkaus sijaisuudessa on 22,00€/h (+ 9% lomakorvauksen kanssa 23,98 e/h). Päälle tulee lisäksi tes-vuorolisät.

Työkohteen tiedot ja työn kuvaus:

Kotihoidon työtä toteutetaan Porvoon alueella ja työssä liikutaan omalla autolla (tes-mukainen kilometrikorvaus). Sijaisuuden aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään asiakaslistoihin sekä kotihoidon käytäntöihin ja työssä sinua tukee kotihoidon vakitiimi. 

Haemme sairaanhoitajaa kotihoitoon, jonka vastuulla on sekä asiakastyö että tiimin johtaminen. Tehtävät painottuvat sairauksien ja niistä aiheutuvien oireiden ehkäisyyn sekä hoitoon asiakkaiden kotona. Tehtäviisi kuuluvat hoitosuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen, lääkehoidon toteutus sekä kliiniset toimenpiteet, kuten haavahoidot, lääkkeenjako, näytteenotto ja ompeleiden poisto asiakkaiden kodeissa. Osallistut hoidon ja palvelun kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, omaisten ja muiden ammattiryhmien kanssa. Lisäksi vastaat hoidon vaikuttavuuden seurannasta. Tiimivetäjänä johdat kotihoitotiimiä ja vastaat työtehtävien koordinoinnista sekä resursoinnista. Toimit tiimin tukena, autat ongelmanratkaisussa ja teet tiivistä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi huolehdit hoidon dokumentoinnista ja raportoinnista potilastietojärjestelmiin.

Tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävään sisältyy moniammatillinen yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa sekä itsenäinen työote. Työpäiväsi koostuvat pääasiassa asiakaskäynneistä sekä toimistotehtävistä.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu valmistunut sairaanhoitajan Valviran laillistuksella. Hakijalta toivotaan aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Sote-ammattikortti ja lääkeluvat on oltava voimassa (LOP, PKV, ROK, IV). Sote-ammattikortti on mahdollista tilata myös aloituksen yhteydessä. Toivottavaa on myös, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kotihoidon tehtävistä. Sijaisuudessa käytetään omaa autoa, ja tästä saa kilometrikorvaukset.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rikosrekisteriote toimitettava pyynnöstä. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille sairaanhoitajalle 22e/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättö on nopeaa ja vaivatonta. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

 

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

p. 040 585 5717

Ilmoitusnumero: 123627496

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus