Lähihoitajan sijaisuus terveyskeskuksessa, Loviisa

Kokoaikainen

Loviisa

Haku päättyy 19.9.2024

Lähihoitaja – löytyykö sinulta valmiudet laadukkaan hoivan toteuttamiseen ja kaipaat uusia työkuvioita loppuvuodelle? Meillä on sinulle soveltuva sijaisuus tarjolla. Lue lisätiedot alta ja jätä muutamassa minuutissa täytettävä pikahakemus!  

Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa terveyskeskussairaalan osastolle Loviisaan! Työt alkaa 30.9. ja kestävät aina vuoden loppuun saakka, 31.12.2024. Työ on kokoaikaista 2- tai 3-vuorotyötä. Saat työhön perehdytyksen ennen varsinaisen työn alkua.

Palkkaus sijaisuudessa on 18,00€/h, johon tulee lisäksi tes-vuorolisät ja 9 % lomakorvaus

Työkohteen tiedot ja työn kuvaus: 

Työkohde on Loviisan Terveyskeskussairaalan vuodeosasto 5. Lähihoitaja osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, hoidontarpeen arviointiin, vaikuttavuuden seurantaan moniammatillisessa tiimissä. Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu hoitotyön diagnosointi ja tarkkailutehtävät esim. elintoimintojen tarkkailu ja nopeasti muuttuvien tilanteiden hallinta. Lisäksi hänelle kuuluu hoitotoimenpiteiden ja tutkimusten tekeminen. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu kotiutukseen liittyvät toimenpiteet. Tehtäviin kuuluu myös saattohoidon ja palliatiivisen hoidon laadukas toteutus. 
Tehtävänkuvaan kuuluvat myös potilaan ohjaus, neuvonta, motivointi, avustaminen ja tukeminen. Lisäksi tehtävään kuuluu omaisten ja läheisten tukeminen ja ohjaus. Lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta lääkeluvan mukaisesti. 

Hakijalta edellytämme: 

Rooliin soveltuu Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP, PKV). Lähihoitajalta tulee löytyä myös sote-ammattikortti, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä rikosrekisteriote on toimitettava pyynnöstä. Kohteessa asustaa myös ruotsinkielisiä asukkaita, joten alkeet hyvä osata. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 18€/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättö on nopeaa ja vaivatonta. Haastattelut pidetään nopeallakin aikataululla etänä. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti, Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 118733153

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus