Lähihoitaja sijaisuuteen 3-6 kk, Mäntsälä

Kokoaikainen

Mäntsälä

Haku päättyy 29.9.2024

Lähihoitaja! Etsitkö hoiva-alan sijaisuutta loppuvuodeksi?

Haemme nyt aktiivisen työotteen omaavaa lähihoitajaa uudehkoon ikäihmisten hoivakotiin Mäntsälään. Kyseessä on 3-6 kuukauden sijaisuus, jossa työskennellään täysillä työtunneilla, kaksivuorotyössä. Sijaisuuden kesto on joustavasti neuvoteltavissa, ja toivomme aloitusta mahdollisimman pian!

Työnkuvaus:

Työkohteena on vuonna 2022 valmistunut, moderni ja kodikas palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja tukea ikäihmisille. Tämä viihtyisä ja turvallinen koti tarjoaa tuettua palveluasumista ja arjen yhteisöllisyyttä asiakaskunnalleen. Jokaisella asukkaalla on oma rauhallinen ja viihtyisä huone, ja he viettävät päivänsä  kodinomaisissa yhteistiloissa oman jaksamisensa mukaan.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat monipuoliset perushoidon, arjen avustuksen ja viriketoiminnan tehtävät. Pääset työskentelemään siisteissä, valoisissa ja nykyaikaisesti varustelluissa tiloissa, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia ja hoitajien työskentelymukavuutta.

Sijaisuus on sovittavissa joustavasti 3-6 kk pituiseksi ja kohteessa on mahdollista jatkaa vielä tämänkin jälkeen. Työ on kaksivuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit koko viikon akselilla.

Edellytämme:

  • Olet Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai opintojesi loppuvaiheessa oleva lähihoitajaopiskelija (yli 120op).
  • Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä on aito kiinnostus laadukkaaseen hoivatyöhön.
  • Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote lain 505/2002 mukaisesti.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja kunnioittavassa työympäristössä osana ammattitaitoista ja lämminhenkistä tiimiä.
  • Perusteellisen perehdytyksen työhön ja tukea työskentelyn aikana.
  • Kyseessä on suorarekrytointi asiakkaan kirjoille ja palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti G21-palkkaluokassa (2417,60-2729,52 €/kk). Opiskelijoille palkkaus sovitaan erikseen.
  • Käyttöösi tulee myös kohteen työsuhde-edut, joista kuulet lisää haastattelussa!

Hakeminen:

Jos tunnet, että tämä työpaikka voisi olla juuri sinulle, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 117608560

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus