Lähihoitaja 3kk sijaisuuteen kotihoitoon, Loviisa

Kokoaikainen

Loviisa

Haku päättyy 22.9.2024

Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa sijaisuuteen Loviisan alueen kotihoitoon, ajalle 1.10.-31.12.2024. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö koko viikon akselilla. Nappaa tästä itsellesi loppuvuoden sijaisuus liikkuvan työn parista! 

Palkkaus sijaisuudessa on 18,00€/h, johon tulee lisäksi tes-vuorolisät ja 9%-lomakorvaus

Työkohteen tiedot ja työn kuvaus:

Kotihoidon työtä toteutetaan Loviisan keskustan tai itäisen kotihoidon aluellaa. Voit halutessasi esittää toiveen, kummalla alueella haluaisit työskennellä. Kotihoidon arkityö on hyvin liikkuvaa, joten se sopii itsenäisestä työstä nauttivalle ammattilaiselle. Kotihoidon kohteiden välillä liikutaan omalla autolla, joten myöskään ajamista vieraalla autolla ei tarvitse jännittää. Omalla autolla ajetuista kilometreista tulee työntekijälle työehtosopimuksen mukainen kilometrikorvaus. Sijaisuuden aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään asiakaslistoihin sekä kotihoidon käytäntöihin ja työssä sinua tukee kotihoidon lämminhenkinen pitkäaikainen hoitajatiimi. 

Lähihoitajan tehtäviin kotihoidon sijaisuudessa kuuluu asiakkaiden päivittäisestä hyvinvoinnista huolehtiminen heidän omissa kodeissaan. Tämä sisältää muun muassa avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, lääkkeiden antamista, haavahoidon tekemistä, RAI-toimintakykymittarin käyttöä sekä ravitsemuksen tukemista. Lisäksi lähihoitaja tarkkailee asiakkaan vointia ja raportoi muutoksista. 

Työvuorot ajoittuvat koko viikon akselille tyypillisesti asettuen klo 7-21:30 välille. Myös pitkien arkivuorojen tekeminen on mahdollista! 

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu valmistunut lähihoitaja Valviran rekisteröinnillä. Hakijalta toivotaan aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Sote-ammattikortti ja lääkeluvat on oltava voimassa (LOP ja PKV). Sote-ammattikortti on mahdollista tilata myös aloituksen yhteydessä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rikosrekisteriote toimitettava pyynnöstä. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 18e/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

 Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättö on nopeaa ja vaivatonta. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 118159138

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus