Lähihoitaja 1kk sijaisuuteen, Loviisa (Pernaja)

Kokoaikainen

Loviisa

Haku päättyy 17.9.2024

Lähihoitaja – löytyykö sinulta valmiudet ikäihmisten laadukkaan hoivan toteuttamiseen ja kaipaat uusia työkuvioita loppuvuodelle? Meillä on sinulle soveltuva sijaisuus tarjolla. Lue lisätiedot alta ja jätä muutamassa minuutissa täytettävä pikahakemus!  

Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa ikäihmisten ryhmäkotiin Loviisan Pernajaan, syys-lokakuulle. Vuoroja on tarjolla 31.10.2024 asti ja aloitusta työkohde toivoo mahdollisimman pian, mutta viimeistään lokakuun alusta. Tarjolla on täydet työtunnit, mutta myös oas-aikatyö on mahdollinen. Työtä tehdään koko viikon akselilla ja kyseessä on 2- tai 3-vuorotyö, työntekijän toiveen mukaisesti. 

Palkkaus sijaisuudessa on 18,00€/h, johon tulee lisäksi tes-vuorolisät ja 9%-lomakorvaus

Työkohteen tiedot ja työn kuvaus: 

Tämä lämminhenkinen ja yhteisöllisyyttä ylläpitävä yksikkö tarjoaa ikäihmisille ryhmäkotiasumista sekä tuettua asumista. Yksikössä on 13 asuntoa ja 15 huonetta, joissa asukkaat voivat elää oman näköistä arkea, turvallisen tuen piirissä.

Asukkaat saavat hoivan omiin huoneisiin tai asuntoihin ja voivat oman jaksamisen mukaan viettää aikaa myös yhteisöllisissä tiloissa. Ryhmäkotiasumisen tiloissa onkin oiva mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäyntiin ja kohtaamiseen, sekä monipuoliseen viriketoimintaan. Yksikön tilat on suunniteltu tukemaan sujuvaa ja ergonomista hoivatyötä. 

Lähihoitajan tehtäviin sijaisuudessa kuuluu asiakkaiden päivittäisestä hyvinvoinnista huolehtiminen ja arjen tuki. Tämä sisältää muun muassa avustamista henkilökohtaisessa hygieniassa, lääkkeiden antamista sekä ravitsemuksen ja liikkumisen tukemista. Lisäksi lähihoitaja tarkkailee asiakkaan vointia ja raportoi muutoksista.

Hakijalta edellytämme: 

Rooliin soveltuu Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat (LOP, PKV, KIPU1, GER 1). Lähihoitajalta tulee löytyä myös sote-ammattikortti, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä rikosrekisteriote on toimitettava pyynnöstä. Kohteessa asustaa myös ruotsinkielisiä asukkaita, joten alkeet hyvä osata. 

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 18e/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättö on nopeaa ja vaivatonta. Sijaisuus täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 118165062

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus