Lääkäri, vuoden sijaisuus, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.9.2024

Haemme valmistunutta lääkäriä pitkäaikaiseen sijaisuuteen Tampereelle Hatanpään kampussairaalaan.

Tarve tekijälle on vuodeksi alkaen 1.11.2024-31.10.2025 saakka. Työ on arkiaamutyötä arkisin klo 8-15:30 välillä. Ensisijainen sijoituspaikkasi olisi yleislääketieteen osasto V3, mutta tarvittaessa sijoituspaikka voi olla muukin perustason osasto.

Työkohde: 

Työkohde sijoittuu geriatrian ja yleislääketieteen perustason sekä erikoistason osastoille. Hatanpäällä on erikoistason yksiköinä Hatanpään akuuttigeriatria 1 sekä ortogeriatria, perustason yksiköinä kolme geriatrian kuntoutusosastoa, yksi yleislääketieteen osasto ja kaksi yleisgeriatrian osastoa.

Osasto V3 on yleislääketieteen osasto, jossa hoidetaan eri-ikäisten, pääasiassa ikääntyneiden, akuutteja sairauksia ja pitkäaikaissairauksien pahenemisvaiheita. Ylilääkäri määrittää sijaistarpeen ja kohdistaa lääkärin oikeaan yksikköön.

Edellytämme: 

Sinun tulee olla valmistunut Valviran laillistama lääkäri ja joka on rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, Valviraan. Lisäksi sinulla tulisi olla väestörekisterikeskuksen terveydenhuollon ammattikortti. Lisäksi hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ovat omiaan asiakastyöskentelyssä. Työ edellyttää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. 

Tarjoamme: 

MediPowerin kautta tehtävässä sijaisuudessa palkkaus on 45,00 e/h + 9 % lomakorvaus. 

Työ tarjoaa hyvät konsultaatiomahdollisuudet, vahvan kollegiaalisuuden sekä lääkärillä on mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön ja työjärjestelyihin. Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja saatkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi! Me MediPowerilla arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että viihdyt työssäsi ja saatkin meiltä apua aina mieltäsi askarruttavissa asioissa – meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppilla. Haastattelut pidetään näppärästi ja ripeästi etänä ja me hoidamme prosessin puolestasi alusta loppuun! 

Hakeminen: 

Mikäli työ kiinnostaa sinua, älä aikaile jättää hakemusta näppärän pikahaku-linkkimme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi. 

Lisätiedot:

Saara Jauhiainen / MediPower Oy

HR-trainee

Ilmoitusnumero: 115997153

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus