Hammashoitajan keikkatyö & sijaisuus, Kamppi

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 27.10.2024

Hammashoitaja! Meillä olisi nyt tarjolla oiva työmahdollisuus hammashoidon keikkatyöhön aivan Kampin kupeessa. Etsimme nyt yksityiselle asiakkaallemme hammashoitajaa loppuvuodelle keikkatyöhön ja keskipitkiin sijaisuuksiin (1-3vk). Keikkatyön voi aloittaa joustavasti oman käytettävyyden mukaan ja toivoisimme että pystyisit työskentelemään keikkatyössä 1-3 päivänä viikkotasolla. 

Keikkatyövuoroja tarjolla jo tulevalle viikolle! 
 
Palkkaus keikkavuoroissa työkokemuksen mukaan 21,00-23,00€/h, johon lisäksi vuorokohtaiset tes-lisät ja 9% lomakorvaus.

Työnkuvaus:

Työkohde on Kampissa sijaitseva yksityinen hammaslääkäriasema. Työskentelet hammaslääkärin työparina, joten työtehtäviisi kuuluu perushammashoidossa avustamista. Hampaiden tarkastukset, paikkaukset, hampaan poistot sekä juurihoidot tulevat sinulle tutuksi tässä työssä. Hammaslääkärin avustamisen lisäksi vastaat välinehuollosta sekä huolehdit aseptiikasta.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-15. Työajoissa on kuitenkin joustovaraa. 

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama hammashoitaja tai suunhoidon osaamisalan lähihoitaja. Erikoisalojen osaamista ei tarvitse olla, sillä työ on perushammashoidossa. Voit olla vastavalmistunut, jo kokenut konkari alalla tai vaihtoehtoisesti mitä tahansa tältä väliltä! Toivomme, että sinulla on reipas asenne ja vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan hammaslääkärin lisäksi sosiaalisessa kontaktissa erilaisten asiakkaiden kanssa päivittäin. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä hammashoidon ammattilaisena. Keikkatyöhön ja mahdolliseen sijaisuuteen työllistytään MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi. Saat MediPowerilta kilpailukykyisen palkkauksen ja vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Palkat maksetaan kahden viikon välein. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@medipower.fi
MediPower Oy

Ilmoitusnumero: 124287365

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus