Hammashoitaja säännölliseen keikkatyöhön, Helsinki

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 20.10.2024

Hammashoitaja! Meillä olisi nyt tarjolla oiva työmahdollisuus säännölliseen hammashoidon keikkatyöhön Helsingin keskustassa.

Haemme hammashoitajaa yksityisen puolen asiakaskohteeseemme avustamaan yleishammaslääkäriä perushammashoidossa sekä vastaamaan välinehuollon tehtävistä. Työvuorot ajoittuvat säännöllisesti maanantai-illoille klo 13:30-18:20, ajalle 4.11.-16.12.2024. Toiveenamme on, että pystyisit työskentelemään koko tuon aikavälin maanantain iltavuoroissa!

Palkkaus kokemuksen mukaan 20,00-21,00€/h (+ lomakorvaus ja mahdolliset vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Tässä sijaisuudessa hammashoitajan työnkuvaan kuuluu yhden ja saman yleishammaslääkärin avustaminen perushammashoidossa.Työ tapahtuu Helsingin keskustassa sijaitsevan yksityisen hammaslääkäriklinikan tiloissa.

Haemme hammashoitajaa, joka olisi kiinnostunut tekemään säännöllisesti vuoroja joka maanantai.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama hammashoitaja tai suunhoidon osaamisalan lähihoitaja. Erikoisalojen osaamista ei tarvitse olla, sillä työ on perushammashoidossa. Voit olla vastavalmistunut, jo kokenut konkari alalla tai vaihtoehtoisesti mitä tahansa tältä väliltä! Toivomme, että sinulla on reipas asenne ja vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan hammaslääkärin lisäksi sosiaalisessa kontaktissa erilaisten asiakkaiden kanssa päivittäin. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä hammashoidon ammattilaisena. Sijaisuuteen työllistytään MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi. Saat MediPowerilta kilpailukykyisen palkkauksen ja vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Palkat maksetaan kahden viikon välein. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@medipower.fi
MediPower Oy

Ilmoitusnumero: 123245999

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus