Hammashoitaja keikkatyöhön, Joensuu

Osa-aikainen

Joensuu

Haku päättyy 29.9.2024

Etsimme nyt hammashoitajaa Joensuuhun säännölliseen keikkatyöhön yksityiselle puolelle! Toiveena olisi, että pystyt työskentelemään 2-3 vuoroa viikossa. 

Työnkuvaus:

Hammashoitajan työ pitää sisällään pääasiassa yleishammaslääkärin avustamista sekä välinehuoltoa. Työtehtäviisi kuuluu potilaan suun terveydenhoitoon osallistuminen yhdessä hammaslääkärin kanssa. Perushammashoidon lisäksi työkohteessa tehdään keraamisia paikkoja Cerec-tekniikalla, joten tämän protetiikan osaamisalueen hallitsemisesta on hyötyä haussa. Työvuorot ovat klo 7.30-15.30. Aloitus syyskuun aikana.

Odotamme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto suun terveyden osaamisalalta sekä Valviran nimikelaillistus

Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Toivomme. että sinulla olisi työkokemusta yksityiseltä sektorilta.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä oman käytettävyytesi mukaan. Palkkaus sijoittuu 19-22 €/h kokemuksen mukaan sekä maksamme päälle 9 % lomakorvauksen. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. 

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti mielenkiintosi, älä epäröi – jätä hakemuksesi jo tänään! Kerro meille kokemuksestasi ja esitä toiveesi liittyen työaikaan ja palkkaan.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja toivomme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mukavaan porukkaamme! MediPowerin ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat Aki, Vilma, Aleksandra, Miia, Laura, Mari, Jenna ja Sanni, odottaa innolla pääsevänsä auttamaan sinua!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 116734189

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus